Isa ja helmi

maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Selityksen makua

Täydellisessä maailmassa helmiharrastaja tehtailee viikonloppuna n+1 korua, joista hän postittaa valokuvia blogiinsa asiallisilla, mutta ah niin nokkelilla, kuvateksteillä varustettuna. Mitäpä minulla on lukijalle tarjota tänä bussilakon synkistämänä maanantaina? Ei mitn! Nada! Hävettääkö? Hävettää! Tekosyiksi tarjoilen seuraavaa: Amerikasta tilattu tarvikepaketti ei saapunut vieläkään, joten tilaustöitä varten tilatut korunosat ovat viipyneet matkalla jo 2 viikkoa (yleensä posti tulee sieltä viikossa). Lisäksi keski-ikäisyys ei tule yksin, vaan jäytämällä tukirankaa: kylki nasahti lauantaina kipeäksi. Kun mikään asento ei ole hyvä, ei kannata selkä ässänä ruveta hämpläämään helmiä. Sunnuntaina sitten tempaisin kahden tunnin päikkärit. Kun tähän lisätään vielä paha tietokonepeliaddiktio (Lord Of The Rings: The Battle For Middle-earth... pakko niitata vielä muutama örkki...), niin eihän sitä enää koruilemaan veny. Ensi viikonloppuna sitten....?

Helmiharrastuksen myötä olen hankkinut uusia tapoja, joista tässä nro 1. Ennen imurointia olohuoneen sohvanurkka käydään kontillaan läpi, ja mattoa tuijotetaan ja harotaan tarkkana kuin porkkana. Maton kulmia nostellaan, ja parhaimmillaan sohvaakin siirretään. Saldo on yleensä aika hyvä. Käytän itse ja suosittelen!

1 Comments:

  • Eegh! Busted!

    Tässä tuli kuitenkin todistettua, että minulla on lukij(oit)a. Juhlallinen fanfaari ensimmäiselle kommentaattorille: trööt!

    Tällä hetkellä on vähän suuritöisempi projekti meneillään. Kuvaa pukkaa, kunhan tulee valmista.

    By Blogger Isa, at 1:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home